Café de Paris Pasta

Det var ett tag sen jag delade med mig av något recept så idag är det dags, och vad passar bättre än en god, lättlagad pastarätt? Tagliatelle, köttfärs och Café de Paris-sås och vips är det färdigt!


Gör så här:
Börja med att sätta ugnen på 200 grader. Koka sedan pastan, jag använde mig tio stycken bollar tagliatelle och skulle säga att det blev 4 portioner allt som allt. Under tiden steker man 500g köttfärs, kryddar med lite grillkrydda, salt & peppar. När pastan är klar och köttfärsen färdig så blandar man ihop allting och häller sedan i en ugnsform. Sedan är det dags att göra såsen, jag använder 2 påsar av Blå Bandets Café de Paris-sås på pulver, tillagar den enligt anvisningarna på förpackning och när den är klar häller jag den över pastan och köttfärsen, in i ugnen i ca 10 minuter och sedan har vi en god och krämig pastarätt! Som sagt, väldigt enkelt och kräver inte mycket.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *