But first, coffee

Hej på er! En ny vecka är igång, jag började min på sämsta sätt med måndagsångest. Ibland önskar jag att man kunde styra över sina känslor men gårdagen var inte rolig. Jag låg i sängen mestadels och gjorde ingenting, sedan låg jag på soffan och gjorde ingenting där heller, när kvällen närmade sig så lugnade allting ner sig, men min generella ångest sitter fortfarande i och jag ska försöka bota den med någon timme på simhallen senare idag. Motion är den bästa medicinen så det får bli någon kilometer i bassängen sen!

Det är i alla fall en bättre dag idag, har inte åstadkommit många måsten dock men det kommer. Ska sitta vid datorn nu en stund och greja och sedan laga middag till M lagom till att han vaknar och sedan så ska vi åka till simhallen som sagt. Och så mycket mer än så blir det nog inte!

Men först, kaffe!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *