Alla hjärtansdag prepp!

Hej på er & glad alla hjärtans dag! Äntligen fredag. Jag älskar verkligen alla hjärtansdag, en så mysig dag tycker jag. Man får ju höra av så många att man inte ska behöva en speciell dag för att visa kärlek och uppskattning och nej visst så är det ju men den här dagen är typ en ursäkt att få lägga ner till extra mycket tid, energi & kanske till och med pengar på den man älskar. Så jag älskar alla hjärtansdag och kommer alltid fira den!

Jag har varit igång sedan klockan nio idag, vill hinna förbereda allt jag kan innan M kommer hem från jobbet, och när det är vet jag ju inte. Det kan vara allt från klockan två till fyra haha. Men nu blev jag färdig med mitt pynt, så har bara att plocka i ordning resten av lägenheten kvar sedan ska jag börja i köket, det jag ser mest framemot.

För er som är intresserade av vad det blir för gott ikväll, kvällens meny:

Förrätt/Aptitretare: Crostini med färskost & prosciutto crudo

Huvudrätt: Ryggbiff med potatisbakelse, grillad sparris & Jensens Bøfhus Favorit-sås

Efterrätt: Cheesecake-pannacotta med dumlechips

Så jag har att göra idag då haha!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *