Hej på er, ny vecka nu då. En vecka jag ser framemot, den borde gå hyfsat fort så att det snabbt blir fredag och alla-hjärtans-dag. Om jag längtar dit alltså, ja snälla.

Idag verkar det vara en ledig dag. Jag vaknade tidigt med värsta livsglädjen, skulle gå ut och gå i morgonsolen samt att jag fick feeling för att vlogga. Den där promenaden blev det dock inget av, för när jag hade tittat ut lite mer noggrant så såg jag träden nästen vika sig dubbla av vinden ute haha. Så jag stannade inne. Däremot startade jag igång ännu en veckovlogg, hade inte alls tänkt göra en sådan utan snarare antingen en helgvlogg eller endast en vlogg på fredag. Men jag fick sådan lust till det, så då fick det bli. Är dock osäker på hur jag ska göra denna vecka, om jag ska göra som sist, alltså dela på den eller köra en lång video. Nackdelen med att publicera för långa videos är att inte alla tittar klart, vilket försämrar min statistik. Om man nu ska bry sig om den. Vi får se på torsdag helt enkelt hur det ser ut på material. Men om jag bara skulle slänga ut frågan, vad vill ni ha? Två kortare (max 20 minuter) eller en lång (ca 30 min) som inte är lika detaljerad? Jag är inte Helen Torsgården så jag kommer inte publicera en lång video på över 40 minuter, ingen hade pallat kolla haha.

Annars denna vecka då, jag ska jobba i morgon och onsdag vad jag vet än så länge men det kan nog bli ett pass på torsdag också verkar det som. Sedan är det ju äntligen fredag och alla hjärtans dag. Vi har egentligen inga stora planer för den dagen men jag är bara så taggad ändå, lägga ner lite extra kärlek (och pengar) på middagen och bara umgås typ. Vi kommer att bli hemma hela kvällen dock, men det blir liksom bäst så. Jag ställde mig och M tre frågor när vi skulle bestämma vad vi skulle göra;
1. Vill vi äta god mat? – Ja. Då lagar jag godare mat än de flesta restaurangerna i den här staden, samt att jag ju tycker att det är riktigt kul ju.
2. Vill M dricka något med alkohol i till maten? – Ja. Då blir vi hemma. Ska vi gå ut och äta behöver vi nästan åka till grannorten ju om vi ska äta något vettigt.
3. Vill vi tänka lite på kostnaderna? Ja. Då lagar jag mat hemma och vi får betala en tredje del eller kanske till och med bara en fjärde del plus att vi får god mat haha.

Så ja, det var inte så svårt att bestämma sig faktiskt. Jag har satt ihop en god meny, tre rätter om en simpel aptitretare räknas som en förrätt. Men vad det blir får ni se i helgen! Men först får vi ta oss igenom denna vecka, men den lär nog gå hyfsat fort som sagt!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *